Abonare Newsletter

În conformitate cu Regulamentul General privind Protecţia Datelor Personale (679/2016) a intrat în vigoare din 25 mai 2018 avem rugămintea să ne confirmaţi/reconfirmaţi acordul dumneavoastră privitor la colectarea şi prelucrarea de către Euroexpo Fairs – organizatorul târgului HOLDE TEXTIL EXPO a datelor furnizate de dumneavoastră (nume companie, nume persoană, număr telefon, adresă e-mail).

Scopul colectării şi prelucrării datelor este acela de a vă furniza / a continua să vă informăm via e-mail şi / sau telefonic despre târgul HOLDE TEXTIL EXPO, de a vă contacta via e-mail şi/sau telefonic pentru actualizarea datelor colectate şi prelucrate.

*  Adresa Email:
*  Nume Prenume:
    Mobil:
    Companie:

*  Enter the security code shown:

Perioada de prelucrare a datelor

  • Pe parcursul perioadei în care dumneavoastră vă desfăşuraţi activitatea în cadrul companiei care, prin prisma domeniului de activitate, se încadrează în audienţa-target a târgului HOLDE TEXTIL EXPO;
  • Până în momentul în care se solicită în scris la adresa data.protection@euroexpo.ro încetarea prelucrării/ştergerea datelor dumneavoastră.

Drepturile dumneavoastră

  • Aveţi dreptul de a fi informat despre tot ce se întamplă cu datele Dvs personale, de a şti la ce sunt folosite, de a le accesa, de a le modifica şi chiar de a revoca consimţământul;
  • Aveţi dreptul de a solicita la adresa de e-mail data.protection@euroexpo.ro accesul la datele prelucrate şi rectifi­carea datelor prelucrate.
  • Aveţi dreptul de a solicita la adresa de e-mail data.protection@euroexpo.ro încetarea prelucrării datelor şi/sau ştergerea acestora.

În orice moment puteţi solicita:

  • Încetarea transmiterii la adresa de e-mail a newsletter-elor şi informaţiilor legate de HOLDE TEXTIL EXPO, a mesajelor privind informaţii despre HOLDE TEXTIL EXPO, având la dispoziţie, la sfârsitul fiecărei comunicări online primite de la Euroexpo Fairs SRL, posibilitatea de OPT-OUT sau prin solicitare scrisă transmisa la adresa de e-mail data.protection@euroexpo.ro

Euroexpo Fairs SRL

Adresa: Bd. Expozitiei nr.7, sect.1, Bucureşti, cod postal: 012101, înregistrată cu nr. 15338 în registrul de evidenţă a prelucrării de date cu caracter personal.