Peste 2500 de vizitatori specialisti (oameni de afaceri, producatori, furnizori, designeri) din industria textila au fost zilele acestea parte din succesul Textile Technology Show, prima editie a expozitiei de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-Est.

Organizata de EUROEXPO Fairs, expozitia desfasurata intre 13 si 15 septembrie la Romexpo-Bucuresti (pavilionul central) a inregistrat un succes peste asteptari:

  • Peste 250 de persoane au participat la cele doua conferinte – Textile Trends Conferencesi Fashion Connect – sustinute de speakeri de top din tara si strainatate.
  • Nume celebre precum Edouard Keller (reprezentantul CARLIN Paris, cea mai mare agentie de trenduri in fashion din lume), Roland Biemans (guru al printului digital pe textile), Mirela Bucovicean (fondatoarea Molecule F si a boutique-ului de PR Molecule PR), Andreea Buga (designer), Ioana Nicolescu (Code Noir Style), Irina Ditu si Cristi Stamatoiu (Vizualist), Giovanni Pizzamiglio (Epson Europe B.V.), Jakub Meisel (Polyone Rutland Uk), Beppe Quaglia (Quaglia, Italia), Alina Ursica (Business Development Manager CGS Europe), Durga Charan (Regional Manager CGS Asia), Silviu Simiz (General Manager Simiz Fashion), Traian Luca (CEO Gemini CAD Systems), Alina Bistreanu (Director General LPP Romania), Ludmila Corlateanu(designer) au dezbatut teme de mare interes pentru mediul de afaceri.
  • Sute de masini de cusut, brodat, prese de calcat, echipamente pentru imprimarea textilelor, pasmanterie, accesorii si software.
  • Workshop-urile TTS organizate de Atelierele ILBAH pe toata perioada expozitiei au prezentat un foarte mare interes pentru cursanti – viitori antreprenori.

“Organizarea unui targ specializat pentru industria textila a fost primita foarte bine inca de la inceput si confirmata pana la final. In contextul in care un eveniment de acest gen a lipsit mai bine de zece ani pe piata din Romania, Textile Technology Show a fost privit ca o gura de oxigen pentru toti cei care activeaza in prezent in industria textila. Ca organizatori, ne bucuram foarte tare ca am reusit sa oferim clientilor locul de intalnire de care aveau atata nevoie si le promitem ca vom repeta aceasta experienta”, declara Camelia Buda, Director General EUROEXPO Fairs.